Wij zijn het mediabedrijf van Noord-Holland. We zijn er 24/7 op de app, social media, website, radio en tv. Wij informeren, inspireren en verbinden.

Missie en visie
Wij zijn nieuwsgierig en trots op wat in Noord-Holland gebeurt.  We leven ons leven allemaal op onze eigen manier, maar niet langs elkaar heen. Wij denken dat je meer informatie, voordeel en plezier uit je omgeving kunt halen als je elkaar beter kent. Wij weten dat als je gebruik maakt van elkaars mogelijkheden je meer voor elkaar krijgt en meer invloed hebt. NH laat dit allemaal samenkomen zodat wij Noord-Hollanders er beter van worden.

Hoofdlijnen actueel beleidsplan
De stichting rtvnh (NH) maakt dagelijks informatieve content over belangrijke, in de provincie Noord-Holland levende, maatschappelijke thema’s en onderwerpen. Hiermee willen wij Noord-Hollanders met elkaar verbinden. Onze content delen wij vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week via onze app, online en  social media kanalen, tv en radio. Wij zijn gevestigd aan de Aletta Jacobslaan 9, 1066 BP te Amsterdam. NH is niet gericht op het maken van winst.