Terugkijken: KoopKracht seizoen 3

KoopKracht is hèt programma vol tips en tests om de consument te helpen en te adviseren over producten en andere consumentenzaken. Koopkracht wordt gepresenteerd door Krista Arriëns bekend van onder andere het programma Rambam en wordt gemaakt in samenwerking met de Consumentenbond.

Bekijk meer KoopKracht op de specialpagina.

Aflevering 7:
In deze aflevering nemen we energieleveranciers en verzekeraars onder de loep, kijken we naar de mogelijkheden om de voor jou goedkoopste hypotheek af te sluiten én zoeken we uit waar je het goedkoopst en het duurst uit bent voor je autoverzekering.

 

Aflevering 6: Zorg
In deze aflevering onderzoeken we wat de inhoud is van een écht goede verbanddoos, laten we zien hoeveel verschil er nu eigenlijk zit tussen dezelfde behandelingen bij verschillende ziekenhuizen én volgen we Roel.

 

Aflevering 5: Voeding
In deze aflevering kom je erachter welke supermarktgarnaal je echt niét moet eten, staan we op de markt met verschillende chocoladeletters om te testen welke supermarktchocoladeletter het lekkerst is én ontdekken we hoe misleidend sommige zogenaamde gezonde producten zijn.

 

Aflevering 4: Nieuw huis
In deze aflevering gaan we undercover op zoek naar een goede en betaalbare verhuizer; laten we zien hoe belangrijk het is om een goede brandverzekering te hebben én testen we boormachines. 

 

Aflevering 3: Baby & Kind
In deze aflevering nemen we een kijkje achter de schermen bij een topsecret testlaboratorium voor laptops, laten we je zien wat er precies gebeurt tijdens een Repair Café én halen we verhaal bij MediaMarkt. 

 

Aflevering 2: Garantie
In deze aflevering nemen we een kijkje achter de schermen bij een topsecret testlaboratorium voor laptops, laten we je zien wat er precies gebeurt tijdens een Repair Café én halen we verhaal bij MediaMarkt. 

 

Aflevering 1: Privacy
In deze aflevering kom je erachter dat het verschil tussen jou en een 'bekende Nederlander' eigenlijk helemaal niet zo groot is; laten we zien hoe je je wapent tegen gijzelsoftware én gaan we op zoek naar de beste IP camera.