NH Gooi is de lokale omroep van Hilversum, Blaricum, Eemnes, Laren. Huizen en de rest van het Gooi. Voortgekomen uit een unieke samenwerking tussen RTI, 6FM en de regionale omroep NH Nieuws. Uniek, want nooit eerder ging de samenwerking tussen de regionale en lokale nieuwsorganisaties zo ver.

Klik om het pamflet te downloaden

Dat lukt omdat de partijen dezelfde missie voelen. NH Gooi maakt lokaal en regionaal nieuws dat raakt en prikkelt. Nieuws voor en over mensen. Dat doen we het liefst samen met anderen. Daarom leiden we lokale talenten op en groeien we stap voor stap naar een volwaardige en innovatieve nieuwsredactie, die herkenbaar is in het gebied.

Dit alles komt voort uit het NH nieuwsnetwerk een samenwerkingsverband tussen NH Nieuws en de lokale omroepen in de provincie. Met als doel de lokale nieuwsvoorziening te verbeteren. Dat is hard nodig, omdat de lokale samenleving steeds belangrijker wordt in de beleving van mensen.

Ook gaan er steeds meer taken naar de lokale overheid, die gecontroleerd moet worden. Door onze faciliteiten en kennis te delen blijft er meer geld en energie over om verslaggevers erop uit te sturen. Onze ambitie is groot. Download het pamflet hiernaast, daarin vind je meer informatie over wat we willen en doen.

De missie

 

Lokale radio
Podium voor talent

 
 
Bekijk hieronder een kleine greep uit wat we maken: