NH Media is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zitten in één gebouw en voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. De beide mediamerken NH en AT5 informeren, inspireren en verbinden de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. Wij zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app’s, websites, social media, radio en tv.


Wij zijn op zoek naar een Verslaggever NH Sport 
verantwoordelijk voor AZ-tv, 36 uur/weekWat ga je doen?
Je kent de sport in Noord-Holland en hebt een groot hart voor journalistiek en sport. Je bent een ervaren en zelfstandige camjo- en radioverslaggever. Je weet je verhalen online te publiceren en hebt ervaring met live voetbalverslag op de radio. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de AZ-verslaggeving online, op radio en tv en voor AZ-tv, dat wij maken in nauwe samenwerking met AZ en FOX Sports.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een talent met hbo werk- en denkniveau en een groot netwerk in de regionale sport.
De sportverslaggever die wij zoeken:

  • Heeft ruime journalistieke sportervaring.
  • Is creatief, origineel en vindingrijk.
  • Denkt in oplossingen en heeft goede communicatieve vaardigheden.
  • Is proactief, origineel en resultaatgericht.
  • Kan zelfstandig werken.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving en een salaris dat volgens de omroep cao ingedeeld is in salarisklasse G, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd.
De standplaats is Amsterdam. 

Solliciteren:
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief met cv voor 10 januari 2018 naar vacatures@nhmedia.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harmen van der Ploeg, Eindredacteur NH Sport, telefoonnummer: 088-8505050.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.