Verslaggever (m/v) voor 36 uur/week

Je komt uit de regio en hebt een neus voor regionaal nieuws. Je bent het liefst buiten, in jouw gebied omgeving Zaanstreek-Waterland, op zoek naar mooie verhalen die over mensen gaan en gaat daarvoor recht op je doel af. Je bent een echte nieuwsjager die zich in onderwerpen vastbijt. Je bent een ervaren camjo- en radioverslaggever. Je ontmoet elke dag nieuwe mensen en breidt je netwerk uit. Zo krijg je steeds meer eigen verhalen. Jouw verhalen sprankelen, raken en zijn origineel. Ze verrassen in beeld en in tekst en je zoekt verdieping waar het nodig is. 

Je netwerk bestaat uit collega’s van lokale omroepen en vooral de mensen op straat. Je moet het niet hebben van wethouders en communicatieadviseurs. Je houdt een gezonde afstand richting het gezag, omdat het jouw taak is het systeem te controleren te toetsen.

Functie eisen:

  • Je hebt ruime journalistieke ervaring en hebt ervaring als redacteur/verslaggever.
  • Je bent creatief, origineel en vindingrijk, je denkt in oplossingen en hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent proactief, origineel en resultaatgericht. Je kunt zelfstandig werken.
  • Je bent in staat om gebruik te maken van verschillende informatiebronnen. Je kunt informatie analyseren en je trekt de juiste conclusies.

 

Wat wij bieden:
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve en professionele omgeving en een salaris dat volgens de omroep CAO ingedeeld is in salarisklasse G, 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. De standplaats is Amsterdam. 

 

Solliciteren:
Interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv voor 18 augustus a.s. naar vacatures@nhmedia.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacky de Vries, Chef Nieuws, telefoonnummer: 088-8505050.