Ga naar Content

Gerelateerde videos

Kim heeft MS, maar laat zich niet klein krijgen: "Zij verdient een taart!"

Voor de NH Helpt Taart van deze week reist verslaggever Kelly Blok af naar Texel. Heidi Huiberts wil namelijk graag haar vriendin Kim de Veij verrassen. "Ik ben zo trots op haar!"

Heidi wil haar vriendin Kim verrassen: "Ze heeft het niet makkelijk gehad." - Foto: NH Media

Kim heeft multiple sclerose (MS), een progressieve ziekte. "Ze heeft geen makkelijk jaar achter de rug", vertelt vriendin Heidi. "Zes weken lang moest ze revalideren bij Heliomare, maar ze laat zich niet klein krijgen."

Zo schreef Kim tussendoor een boek over haar situatie en doet ze nog steeds vrijwilligerswerk bij Down Town. "Ze begeleidt een meisje met het syndroom van down én ze geeft leesles aan mijn zoon, die ook het syndroom van down heeft," vertelt Heidi. "Kortom, ik ben enorm trots op haar!"

'Altijd positief'

En daarom is de NH Helpt Taart van deze week voor Kim. "Als er iemand een hart onder de riem kan gebruiken, is zij het wel. Ze blijft altijd positief." Kelly en Heidi verrassen Kim tijdens haar vrijwilligerswerk. Kim weet nog van niets...

(Bekijk de reactie van Kim in de video)

NH Helpt: voor iedereen die hulp nodig heeft of kan bieden

WebsiteAlle oproepen van NH Helpt zijn te lezen op nhhelpt.nl. Hier kun je ook zelf een vraag of een aanbod plaatsen.

RadioRachel Morssink presenteert elke zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het programma NH Helpt op de radio. Het NH Helpt Antwoordapparaat is de hele week te bereiken op: 088-8 505 303.

Elke werkdag om 13.40 uur hoor je bij June Hoogcarspel een hulpvraag in haar radioprogramma June tot Twee. 

TVOp tv is NH Helpt ook te zien. Isabella Prins presenteert elke dinsdag om 17.10 uur het programma NH Helpt voor tv en online. 

Kijk alle uitzendingen HIER terug. 

 

Ook iemand aanmelden voor de NH Helpt Taart? Kijk dan op nhnieuws.nl/taart en vul het formulier in.

Lees ook