Ga naar Content

Als Nora geen hondenoppas vindt, laat ze zich niet opereren

Honden Blacky en Mira zijn alles voor Nora Puranen uit Oosterblokker. Mocht zij geen geschikte oppas voor ze vinden, dan gaat zij niet naar het ziekenhuis om geopereerd te worden. Nora hoopt met een oproep op NHhelpt.nl alsnog iemand te vinden.

Hondenoppas - NH Nieuws

Nora is nog niet zo lang geleden naar Oosterblokker verhuisd om in de buurt van haar moeder te wonen voor wie zij mantelzorger is. Daarom kent zij daar weinig mensen, die haar honden zouden kunnen uitlaten. "Ik zoek sowieso iemand voor de vrijdag als ik naar mijn moeder ga, dan kunnen de honden niet mee, maar ik mankeer zelf ook van alles. Soms heb ik geen puf om de deur uit te gaan, maar voor je honden moet je wel."

Nora zoekt een betrouwbaar iemand vanaf 30 jaar die van dieren houdt en de tijd heeft. Niet alleen voor vrijdagen, maar ook om standby te staan als zij naar het ziekenhuis moet.

NH Helpt: voor iedereen die hulp nodig heeft of kan bieden

WebsiteAlle oproepen van NH Helpt zijn te lezen op nhhelpt.nl. Hier kun je ook zelf een vraag of een aanbod plaatsen.

RadioRachel Morssink presenteert elke zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het programma NH Helpt op de radio. Het NH Helpt Antwoordapparaat is de hele week te bereiken op: 088-8 505 303.

Elke werkdag om 13.40 uur hoor je bij June Hoogcarspel een hulpvraag in haar radioprogramma June tot Twee. 

TVOp tv is NH Helpt ook te zien. Isabella Prins presenteert elke dinsdag om 17.10 uur het programma NH Helpt voor tv en online. 

Kijk alle uitzendingen HIER terug.