Ga naar Content
Noord-Holland

Wieringerwerver (34) neergestoken bij tennisvereniging Baambrugge (UT)

14 juli 2018, 18.13 uur · Aangepast 15 juli 2018, 14.08 uur
Door: · Foto: Shutterstock

BAAMBRUGGE Een 34-jarige man uit Wieringerwerf is vannacht neergestoken bij een tennisvereniging in Baambrugge (Utrecht). Toen de politie het slachtoffer vannacht in de Wethouder van Oostveenstraat aantrof, bleek hij verschillende steekwonden te hebben.

Toen de melding over de steekpartij rond 4.30 uur bij de politie binnenkwam, gingen er onmiddellijk verschillende agenten op af. Bij de tennisvereniging troffen ze de gewonde Wieringerwerver aan, die naar het ziekenhuis werd gebracht. Over zijn toestand is niets bekend. 

Ondertussen werd er een onderzoek ingesteld, waaruit al snel bleek dat een 19-jarige man uit Ronde Venen (Utrecht) verdacht wordt. Hij is aangehouden en naar het bureau gebracht, waar zijn betrokkenheid wordt onderzocht. 

Broek in beslag genomen
RTV Utrecht schrijft dat de politie de woning van de verdachte doorzocht en een broek in beslag genomen om sporen veilig te stellen. De politie sluit niet uit dat er meer mensen worden aangehouden.  

De politie zoekt getuigen van de steekpartij, en vraagt getuigen of andere die iets kunnen bijdragen aan het onderzoek, zich te melden. Zij kunnen de recherche bereiken via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.