Ga naar Content
Sport

Tissoudali laat contract ontbinden en tekent bij Beerschot

19 juni 2018, 14.25 uur · Aangepast 20 juni 2018, 12.47 uur
Door: · Foto: Pro Shots/Lars Smook

AMSTERDAM Tarik Tissoudali speelt volgend seizoen bij Beerschot Wilrijk in Antwerpen. De 25-jarige linksbuiten heeft een contract voor drie jaar getekend bij de club die die op het tweede Belgische niveau speelt."Het is een club met ambitie", zegt Tissoudali in een eerste reactie. "En ze hebben komend seizoen een goede trainer: Stijn Vreven."

Tissoudali heeft zelf zijn contract bij Le Havre laten ontbinden. Na een goed seizoen bij Telstar tekende hij in 2016 een contract bij die club, maar hij kwam er niet aan spelen toe. Hij werd door de Franse club verhuurd aan achtereenvolgens SC Cambuur, VVV Venlo en De Graafschap. "Mijn avontuur bij Le Havre was geen succes. Er kwam een nieuwe trainer en die heeft mij nooit een kans gegeven, maar het is zoals het is en heb nu zin om te knallen in België", aldus Tissoudali.

Naar eigen zeggen was er ook interesse vanuit Polen, Israel en FC Twente. "Twente is natuurlijk een grote club, maar ik wil niet meer in de Jupiler League spelen. Ik geef dan de voorkeur aan een buitenlands avontuur", aldus Tissoudali.