Ga naar Content

NH Radio Top 100: Wat is het beste Noord-Hollandse liedje?

NOORD-HOLLAND Wat is het beste Noord-Hollandse liedje ooit gemaakt? Dat hoor je donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) in de NH Radio Top 100! De mooiste muziek van Noord-Hollandse artiesten aller tijden, gekozen door de luisteraars van NH Radio.

De NH Radio Top 100 is geopend door niemand minder dan Rob de Nijs, zoals te zien is in de video hierboven. Hij deed dat gisteren in het radioprogramma June tot 12. In de NH Radio Top 100 hoor je tien uur lang alle hoogtepunten uit ruim zestig jaar Noord-Hollandse popmuziek. Van Borsato tot BZN, van Focus tot Freek de Jonge, van Douwe Bob tot de Dolly Dots, van Van Dik Hout tot Van Huys Uit en alles wat daar tussenin zit.

Vorig jaar was Het Regent Zonnestralen van Acda & De Munnik de nummer 1. Wie gaat er dit jaar met de eer strijken en heeft het meest populaire liedje van Noord-Holland gemaakt?

Hier vind je de stempagina van de NH Radio Top 100. Je vindt er de keuzelijst met titels van artiesten uit Noord-Holland waar jij jouw voorkeur kan aangeven. Je kan stemmen tot maandag 7 mei 10 uur. Wil je stemmen, maar heb of gebruik je geen Facebook? Geen probleem. Mail ons je favorieten op [email protected].

De NH Radio Top 100 wordt donderdag 10 mei uitgezonden van 08.00 tot 18.00 uur.

Foto: NH Radio