Lions te sterk voor handballers Aalsmeer

21 april 2018, 21.11 uur · Aangepast 22 april 2018, 14.48 uur
Door: · Foto:

GELEEN In een spannende wedstrijd heeft Aalsmeer verloren tegen Lions. De ploeg kwam een paar keer terug van een achterstand, maar dat was niet genoeg: het werd 24-22.

De uitploeg kwam aardig uit de startblokken, maar in de 13e minuut wist Lions het verschil weer enigszins gelijk trekken tot 4-5. Daarna pakten de Limburgers het initiatief. Aalsmeer-trainer Bert Bouwer lastte in de 22e minuut een time-out in na een paar goals achter elkaar van Lions. Dat hielp niet: de thuisploeg liep uit tot 13-9. Aalsmeer herpakte zich en ging aan de thee met een minimale achterstand: 13-12.

Lions hield echter het initiatief vast en met een serie mooie aanvallen bleef het Aalsmeer voor. Een fraaie counter van de uitploeg bracht de spanning terug: keeper Birjovanu stopte knap een strafworp en in de tegenaanval werd gescoord: 21-20. Aalsmeer wist echter niet verder te komen dan 24-22.

Dinsdag won Aalsmeer nog simpel in de halve finale van de beker door te winnen van Hellas:

Aalsmeer blijft op de tweede plek staan met zes punten en ziet favoriet voor de titel Lions uitlopen naar tien punten.