Ga naar Content
Sport

LIVE NH Sport met de ontknoping in de Jupiler League!

20 april 2018, 15.58 uur · Aangepast 20 april 2018, 16.37 uur
Door: · Foto: Pro Shots/NH Sport

VOLENDAM Jong Ajax, Telstar, FC Volendam en Jong AZ komen vanavond in actie in de Jupiler League. Wordt Jong Ajax kampioen? Je hoort het in NH Sport!

Nog twee speelronden te gaan in de reguliere competitie in de Jupiler League. FC Volendam ontvangt koploper Jong Ajax dat vanavond al kampioen zou kunnen worden als Fortuna Sittard en NEC punten morsen. Maar Volendam is geenszins van plan mee te werken aan een kampioensfeestje van de Amsterdamse beloften, want Volendam moet winnen om plaatsing voor de play-offs in eigen hand te houden. 

Lees ook: FC Volendam gaat voor laatste kans

De grootste concurrent van Volendam in de strijd om die play-offs is Almere City FC en dat is uitgerekend de tegenstander van Volendam in de laatste speelronde. FC Volendam - Jong Ajax begint om 20.00 uur en Edward Dekker verzorgt het wedstrijdverslag.

Telstar
De Witte Leeuwen gaan op bezoek bij De Graafschap in Doetinchem. Telstar en De Graafschap spelen straks in de nacompetitie twee keer tegen elkaar, dus wordt het vanavond een belangrijke generale repetitie. Beide ploegen staan na 36 speelronden op 61 punten (net als Jong PSV). Trainer Mike Snoei beschikt over een fitte groep en is niet van plan om vanavond in Doetinchem spelers te sparen. De Graafschap - Telstar begint om 20.00 uur en het wedstrijdverslag komt van Thomas Brood, die voor de gelegenheid visboer Martijn (van de Kijk van Martijn) naast zich heeft.

Lees ook: Gretig Telstar wil nu ook al De Graafschap pakken

Jong AZ
Jong AZ kan vanavond een belangrijke rol spelen in de ontknoping van de Jupiler League, want de ploeg van Martin Haar en Denny Landzaat gaat op bezoek bij NEC. De Nijmegenaren zijn met Fortuna Sittard en Jong Ajax nog in de race om het landskampioenschap. Een overwinning of gelijkspel van de Alkmaarders zou zomaar eens Jong Ajax het kampioenschap kunnen opleveren. Of dat ook gebeurt, hoor je van verslaggever Marijn Willems. Ook NEC - Jong Ajax gaat om 20.00 uur van start.

NH Sport is er al vanaf 19.00 uur op NH Radio met de voorbeschouwingen en natuurlijk lekker veel muziek. Je presentator is Rob Wtenweerde.