Ga naar Content

AZ maakt zich op voor de bekerfinale: volg alles live bij NH

ALKMAAR Na de verloren bekerfinale van vorig jaar tegen Vitesse aast AZ komende zondag op revanche. De ploeg uit Alkmaar speelt dan de finale van de honderdste editie van het bekertoernooi tegen Feyenoord. Wil je niets missen van de aanloop naar deze finale en van de dag zelf? Dan ben je bij NH aan het goede adres.

Vanaf 12.00 uur doen we op tv, radio en online verslag van een zonovergoten bekerdag. Van het vertrek van de bussen met duizenden AZ-supporters naar Rotterdam, tot de festiviteiten in het centrum van Alkmaar. We zijn overal bij. Op onze Facebookpagina mis je niets van wat voor AZ een historische dag moet worden.

In Rotterdam ontvangen we prominente gasten die hun licht laten schijnen over de wedstrijd en terugblikken op voorgaande edities. En mocht AZ met de beker naar huis gaan, dan zijn we live bij de zegetocht terug naar Alkmaar. 

Ook de komende dagen zul je op onze sociale kanalen, op de website, tv en radio op de hoogte gehouden worden van al het nieuws rondom de finale. De wedstrijd zelf start om 18.00 uur.

Foto: NH Nieuws