Ga naar Content

Mike Snoei wil door met zijn jonge honden

VELSEN-ZUID Telstar-trainer Mike Snoei is blij met zijn drie assistenten Cor Varkevisser, Anthony Corriera en Arvid Smit.

De 54-jarige Snoei heeft bewust gekozen voor een jeugdige technische staf: "Onze karakters passen prima bij elkaar we vullen elkaar aan, maar corrigeren elkaar ook als dat nodig is." Snoei hoopt dan ook dan het trio hem ook volgend seizoen nog assisteert. De assistenten hebben ook een verleden als Telstar-speler begrijpen daarom goed wat Snoei bedoelt met de 'IJmuidense mentaliteit' die hij op het veld terug wil zien. Varkevisser is de keeperstrainer en Correia en Smit zijn de veldtrainers. 

Contractverlenging?
Telstar hoopt dat het trio ook volgend seizoen als assistent aan de club verbonden blijft. Ook de assistenten hebben aangegeven dat zij graag nog minimaal een jaar in Velsen willen blijven. Trainer Mike Snoei gaf bij zijn contractverleging al aan graag te zien dat zijn huidige technische en medische staf intact blijft en heeft bij technisch manager Piet Buter aangedrongen de contracten zo snel mogelijk te verlengen. Buter gaat ervan uit dat het verlengen van de contracten een kwestie van tijd is.

Foto: