Ga naar Content

Telstar-trainer Mike Snoei:"De euforie in de kleedkamer was geweldig"

VELSEN-ZUID Opgeluchte gezichten na afloop van het duel tussen Telstar en Jong FC Utrecht. De ploeg van Mike Snoei was over de hele wedstrijd de betere partij, maar zaten tot de laatste minuut in spanning. Uiteindelijk won Telstar met 1-0 en daarmee is de tweede ronde van de nacompetitie een feit.

"Dit zijn de moeilijkste wedstrijden. Er wordt zoveel van ons verwacht en dan laat je in de eerste helft zo veel kansen liggen dan weet je dat het lastig wordt", opende Snoei na afloop. "Ik heb een grote held aan het werk gezien; Rody de Boer, heeft ons er in een moeilijk fase doorheen gekeept. Wat een geweldige keeper en nog zo jong. Wij hebben gewoon weer drie punten gehaald." 

Telstar kreeg veel kansen, maar met name Mohamed Hamdaoui, Andrija Novakovich en Melvin Platje kregen de bal er niet in. Uiteindelijk was er een strafschop nodig om op voorsprong te komen. "De euforie in de kleedkamer net was geweldig", vertelde Snoei. Hij baalde van het feit dat het maar 1-0 bleef. "Dit was een perfecte wedstrijd om vier of vijf goals te maken."

"We moesten vandaag werken aan ons doelsaldo", sprak Hamdaoui na afloop. "We hadden, inclusief ik, het vizier niet op scherp vandaag. We hadden het publiek meer kunnen vermaken." Afgelopen maandag, toen Telstar won op bezoek bij FC Emmen, zat Hamdaoui op de bank. De speler wilde zich niet zozeer revancheren voor zijn wisselbeurt. "Ik wil iedere wedstrijd goed spelen."