Ga naar Content

Kwakman op snuffelstage bij FC Volendam: "Hij heeft vrije tijd zat"

VOLENDAM Kees Kwakman keerde op de donderdagtraining weer terug op het veld bij FC Volendam. Niet als speler, maar als een van de trainers. "Laten we het een soort snuffelstage noemen", zegt trainer Misha Salden.

Kwakman zette een paar weken geleden een punt achter zijn spelerscarrière na aanhoudend blessureleed. Donderdag stond hij op het veld om zijn ervaring met zijn oude teamgenoten te delen. "Hij heeft vrije tijd zat en helpt ons daarom af en toe", zegt trainer Salden. "We gaan kijken of hij het wat vindt en of wij het wat vinden."

Emmen-uit
Komende vrijdag staat voor FC Volendam de uitwedstrijd tegen FC Emmen op het programma. "Emmen is een goed voetballende ploeg, een lastige tegenstander. We zullen fris en top moeten zijn. De jongens hebben mij van de week verrast met de ruime overwinning op Jong AZ en laat ze dat nog maar een keer doen."

Veerman op de weg terug
Joey Veerman lijkt zijn rentree te kunnen maken. De middenvelder is hersteld van zijn blessure en trainde volledig mee. Volgens Salden zou hij zomaar weer in de basis kunnen staan. Voor Rodney Antwi ziet het er minder rooskleurig uit. De vleugelaanvaller heeft een knieblessure en moet een mri-scan laten maken. Wanneer hij weer verwacht aan te sluiten, is nog onbekend.

Vermoedelijke opstelling: Verhulst; Evers, Tol, Klinkenberg, Smal/Kok, Visser, Veerman/Plat, Vlak; Doodeman, Stroo, Berenstein