Ga naar Content
Sport

LIVE NH Sport op bezoek bij vv Assendelft

25 februari 2018, 11.40 uur · Aangepast 26 februari 2018, 12.04 uur
Door: · Foto: NH Sport/Edward Dekker

AMSTERDAM NH Sport is er vanmiddag weer op NH Radio met Ajax - ADO, Dennis op bezoek bij vv Assendelft en veel meer

Het kan een cruciale dag worden in de eredivisie. Ajax ontvangt om 12.30 uur ADO Den Haag en daarna speelt Feyenoord thuis tegen koploper PSV. Winnen Ajax en Feyenoord, dan is het verschil tussen PSV en Ajax nog maar twee punten op de ranglijst en ligt de strijd om het kampioenschap weer helemaal open. Sjors Blaauw meldt zich vanuit de Amsterdam ArenA. 

Lees ook: Dani de Wit bij wedstrijdselectie Ajax

AZ won gisteravond moeizaam, maar volkomen terecht van Sparta Rotterdam. In NH Sport hoor je de reacties van John van den Brom en 'man of the match' Idrissi.

Lees ook: Opluchting bij man of the match Idrissi

Sportclub met ballen
Verslaggever Dennis Nieuwenhuis strijkt met zijn 'Sportclub met ballen' neer op het koude veld van vv Assendelft. Dennis spreekt onder meer met omroepster Nel Kroese, vrijwilliger Jaap Schellinger en gaat op zoek naar de lekkerste snack in de warme kantine.

Lees ook: Sportclub met ballen naar vv Assendelft

Verslaggever Stephan Roest keek op de thermometer en besloot de warmte van de Amsterdamse RAI op te zoeken, want ook op de Huishoudbeurs zijn sportieve zaken te beleven. 

Squad Mass Start
Wielrenster Kim van Dijk en oud-schaatser Christijn Groeneveld zijn vanaf 17.00 uur te gast in de studio van NH Sport. Ze komen vertellen over een bijzonder evenement dat volgende week plaatsvindt op het ijs van De Meent in Alkmaar: de Squad Mass Start, waarin elementen van baanwielrennen en schaatsen worden gecombineerd.

Verder hoor je natuurlijk het laatste nieuws uit de regio, het weerbericht met Jan Visser en lekker veel muziek. NH Sport is van 14.00 tot 18.00 uur te horen op NH Radio. Je presentator is Rob Wtenweerde.