Ga naar Content
Noord-Holland

Tientallen mensen zonder jas naar huis na garderobeproblemen bij feest in Zaandam

25 februari 2018, 11.00 uur · Aangepast 25 februari 2018, 11.28 uur
Door: · Foto: Inter Visual Studio

ZAANDAM Tientallen feestgangers moesten vannacht na het feest Café Glenn de Koning XXL in Zaandam zonder jas naar huis. Na afloop van het evenement, om 01.00 uur, was bij de garderobe zo'n grote chaos ontstaan dat niet meer duidelijk was welke jas van wie was.

Op Facebook reageren bezoekers boos op de gang van zaken rondom het ophalen van de jassen na het evenement. "Echt slecht geregeld. Sta al drie uur te wachten. Heel onprofessioneel en véél te laat opgepakt", schrijft iemand op de facebookpagina van het evenement. "Fuck off amateur", schrijft een ander. "Glenn, het spijt me, maar je party is vreselijk georganiseerd! Amateuristische kolerezooi. Hoezeer ik je het ook gun, dit kan echt niet. Drama!"

Sommigen moesten drie uur wachten voordat ze bij hun jassen konden. Volgens getuigen stonden mensen ook urenlang buiten in de kou.

Welgemeende excuses
Café Glenn de Koning, dat het evenement organiseerde samen met Mobiel Café Robbie's, biedt op Facebook excuses aan voor de ontstane situatie. "Onze welgemeende excuses voor de chaos bij de garderobe. Dit had niet mogen gebeuren. Helaas kunnen we dit niet meer terugdraaien."

Mensen die hun jas hebben moeten achterlaten, kunnen die vanaf 10.00 uur komen ophalen bij de tent waar het feest werd georganiseerd.

De politie heeft een man aangehouden die op het feest was geweest. Volgens de politie was hij onder invloed en wilde hij niet weggaan. Of de man ook aan het wachten was op zijn jas, is niet bekend.