Ga naar Content

Telstar-trainer Mike Snoei: "In korte tijd een mokerslag uitgedeeld"

VELSEN-ZUID Vijf treffers in één helft waren meer dan voldoende voor drie punten aan het eind van de wedstrijd. Telstar won overtuigend met 5-2 van FC Volendam. Met vlagen speelde Telstar fantastisch, maar zeker in de tweede helft was het niet altijd even goed en dat leverde zowaar twee tegentreffers op. Dat de mandjes aan het eind van de wedstrijd dan ook bijna op waren kreeg trainer Mike Snoei door. "Ik had te doen met Jeroentje", grapte hij dan ook na afloop.

"Ik ben reuzetrots op het feit dat we een FC Volendam in vorm zo'n dreun verkopen", kijkt de winnende trainer terug op de wedstrijd. "Er gaat in de eerste tien minuten dan wel van alles mis en een groot gedeelte van de tweede helft ook, maar wij hebben in een kort tijdsbestek een mokerslag uitgedeeld."

Lees ook: Witte Leeuwen - Drukke tijden voor Jeroen 'de mandjesman'

Negen treffers
"Het is gewoon een heerlijk samenspel en je ziet dat ze steeds beter op elkaar ingespeeld raken, dan baal ik eigenlijk wel van die tweede helft." Telstar was in de tweede helft geen schim ten opzichte van het Telstar van de eerste helft. Snoei eindigt met een compliment naar zijn spelers toe. "We hebben wel gewoon negen keer gescoord tegen FC Volendam dit seizoen dus die jongens verdienen een pluim."

Lees ook: Telstar geeft FC Volendam pak slaag

Met twee treffers was Mo Hamdaoui van grote waarde voor Telstar. "Aan de uitslag kan je niet zien dat FC Volendam het ons lastig heeft gemaakt", kijkt de aanvaller terug op de derby. De tweede treffer van Hamdoui, een vrije trap van ruim 25 meter, eindigde stijf in de kruising. Het was alweer de derde vrije trap die Hamdaoui dit seizoen benutte.



Concentratie
Het verval na de rust vond Hamdaoui moeilijk te verklaren. "We zeggen wel dat we in dezelfde energie door moeten gaan, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je krijgt dan gewoon door concentratieverlies een doelpunt tegen."