Ga naar Content
Sport

LIVE NH Sport: Telstar - FC Volendam

23 februari 2018, 12.21 uur · Aangepast 23 februari 2018, 12.46 uur
Door: · Foto: Pro Shots/NH

AMSTERDAM Liefst zeven doelpunten en genoeg spektakel. Zo verliep FC Volendam - Telstar begin op oktober. De Velsenaren wonnen met 4-3 en zijn vrijdagavond de favoriet in de return van het Noord-Hollands onderonsje. Een uitgebreid verslag hoor je vanaf 19.00 uur op de radio in NH Sport.

Er is veel gebeurd sinds de ontmoeting in Volendam. Telstar heeft aangetoond blijvend mee te kunnen met de bovenste ploegen in de Jupiler League. Trainer Misha Salden bleef ondanks zijn dramatische start in het zadel en gaat zich met zijn ploeg tóch nog mengen in de strijd om de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Via de ranglijst of misschien wel door een gooi te doen naar de derde periodetitel.

Lees ook: Telstar verslaat FC Volendam in doelpuntrijke wedstrijd

Bij Telstar ontbreekt vanavond de geschorste Toine van Huizen. Shaquill Sno komt terug van een schorsing. Ook kan trainer Mike Snoei een beroep doen op de weer fitte Junior Torestta en Liban Abdulahi. 

Lees ook: Junior Toretta en Liban Abdulahi terug in selectie Telstar

Lees ook: Kijk van Martijn: "FC Volendam is helemaal niets meer"

Telstar staat met 42 punten zesde. De weg omhoog heeft FC Volendam naar plek veertien gebracht met 32 punten. Trainer Misha Salden moet centrale verdediger Erik Schouten missen. Wie zijn vervanger wordt, wilde hij donderdag na de afsluitende training niet zeggen. 

Lees ook: Einde seizoen voor Erik Schouten van FC Volendam

Lees ook: FC Volendam: Wordt het Kwakman of Visser

De aftrap van de Noord-Hollandse derby is om 20.00 uur. Verslaggevers in het Rabobank IJmond Stadion zijn Edward Dekker en Rob Wanst. NH Sport is er van 19.00 tot 22.00 uur. Je presentator is Rob Wtenweerde.