Ga naar Content
Noord-Holland

Man verwondt vrouw (54) met scherp voorwerp in Badhoevedorp

21 februari 2018, 11.08 uur · Aangepast 21 februari 2018, 15.33 uur
Door: · Foto: Laurens Bosch

BADHOEVEDORP Bij een conflict afgelopen nacht rond 03.30 uur aan de Keizersweg in Badhoevedorp is een 54-jarige vrouw gewond geraakt. Een man, waarmee ze eerder die avond een afspraak had, stak haar meerdere keren met een scherp voorwerp. Dat laat de politie weten aan NH Nieuws.

Rond 04.00 uur 's nachts werd de politie gealarmeerd, omdat er een lang bloedspoor op straat te zien was. Dat bloed bleek afkomstig te zijn van de vrouw, die door de politie in een portiekwoning werd aangetroffen.

De vrouw had meerdere verwondingen, maar was wel goed aanspreekbaar. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Uit een eerste verklaring van de vrouw bleek dat het bezoek van de man was uitgelopen op ruzie en een een worsteling. Toen de man de woning wilde verlaten, griste hij nog een GSM mee.

De vrouw liep er achteraan en probeerde te voorkomen dat de man in zijn auto stapte. Hierbij werd zij vermoedelijk door de man met een scherp voorwerp gestoken. De man reed vervolgens weg in zijn auto, een grijze terreinwagen.

Onderzoek en getuigen
De gewaarschuwde politie heeft vannacht op de plek van het incident een onderzoek in gesteld. Ook werd een zoektocht in de omgeving gedaan, maar de man werd niet meer gevonden. Getuigen die de man en/of het incident hebben gezien, kunnen contact opnemen met de politie via 0900/8844 of anoniem via 0800-7000.