Ga naar Content

De Peiling: Telefoongids verdwijnt. Is 'alles online' voor iedereen nog bij te benen?

De uitgever * van de Telefoongids en de Gouden Gids trekt dit jaar de stekker uit de papieren versies. Er zou weinig gebruik worden gemaakt van de papieren versie nu ook alles online te vinden is.

45 edities
De Gouden Gids, waarin je de contactgegevens van bedrijven kon vinden, en de Telefoongids, met adres en telefoonnummers per gemeente van bijna alle inwoners, werd nog in 45 regionale edities gemaakt.

Oplage gehalveerd
De totale oplage is nu ongeveer 3,5 miljoen gidsen. Dat waren er ooit 7 miljoen. De website van de telefoongids wordt nu 4 miljoen keer per maand geraadpleegd, zegt een woordvoerder.

Alles online
Online bankieren. Inloggen met je Digi-D. Post van de overheid digitaal op mijnoverheid.nl in je berichtenbox. Is dat voor iedereen nog bij te benen of niet? We horen graag hoe jij daar over denkt!

De Peiling is de hele dag online en bij NH Nieuws op tv. Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 18:00 en 19:00 uur. Bel 088-850.51.52 als je mee wilt praten.  De meeste reacties op De Peiling staan op de Facebookpagina van NH Nieuws. Geen Facebook maar wel een mening? Mail je verhaal dan naar [email protected]

Foto: