Ga naar Content
Noord-Holland

Heerhugowaardse ontvangt bijzondere kerstkaart: 'fijne kermisdagen'

18 december 2017, 22.31 uur · Aangepast 19 december 2017, 19.13 uur
Door: · Foto: Sharon de Rooij

HEERHUGOWAARD Sharon de Rooij uit Heerhugowaard ontving vanmorgen een bijzondere kerstboodschap. "Wat jammer dat u de kerstdagen verwart met kermisdagen", staat op de kerstkaart geschreven. Haar met kerstverlichting versierde huis valt duidelijk niet bij iedereen in de smaak.

Het is de tweede Kerst dat Sharon en haar buren hun huis aan de Vliet in Heerhugowaard versieren. Daarbij wordt flink uitgepakt. De voorgevel van Sharon's huis hangt vol met kerstlichtjes en er prijkt een kerstboom op het dak de garage. Haar overburen hebben zelfs een kleine lichtshow op hun gevel. 

De toon van de kaart spreekt volgens Sharon wel enig 'ongenoegen' uit. "Ik heb de kaart een aantal keer overgelezen. Ik had zoiets van: 'Dit moet wel een geintje zijn'."  Een timer zet de verlichting om 16.00 uur aan en om 00.00 uur weer uit. Sharon denkt daarom niet dat iemand overlast van de verlichting ondervindt.

Omdat de Heerhugowaardse toch wel nieuwsgierig is naar de afzender, heeft zij een foto van de kerstkaart op Facebook gezet. "Misschien dat er daar iemand opstaat."