Ga naar Content
Noord-Holland

NH Peilt: Gordon geeft toch geen ja-woord, is dat kijkersbedrog?

15 december 2017, 10.58 uur · Aangepast 15 december 2017, 16.05 uur
Door: · Foto:

NOORD-HOLLAND Zanger Gordon trouwt niet, werd gisteren duidelijk in de laatste uitzending van Gordon gaat trouwen... maar met wie? op RTL4. Is dat kijkersbedrog?

Ruim 2,1 miljoen mensen keken naar de uitzending. Daarmee was de show het best bekeken programma van die dag. Er keken zelfs meer mensen naar Gordon dan naar het NOS Journaal van 20.00 uur, wat meestal de meeste kijkers trekt.
 
Gevoelens
"Het waren hele moeilijke weken vol van emoties en gevoelens die ik lang geleden heb gevoeld", schrijft Gordon in een reactie op Facebook. "Alleen zat het juiste gevoel, de echte verliefdheid, er helaas voor mij en voor mijn 'mannen' niet bij." Mensen reageerden boos op sociale media. Ze dachten dat Gordon echt zou trouwen in Zuid-Afrika.
 
 
Intenties
"Frustrerend als je weet met wat voor enthousiasme ik dit programma ben aangegaan, maar als je iets met de juiste intenties aangaat moet je er ook met de juiste intenties uitgaan en dat heb ik gedaan", schrijft Gordon.
 
 
Opgenomen
In de finale van gisteren moest Gordon een keuze maken tussen de Italiaan Manuel of de alleenstaande vader Rogier. Het programma werd ongeveer een maand geleden opgenomen en tot die tijd moesten de drie mannen, de gasten en het team zwijgen over het einde.
 
Wat vind jij?
Heeft RTL met het programma van Gordon de kijkers bedrogen of konden we dit van kilometers afstand zien aankomen? Geef je mening en laat weten of je zelf ook hebt gekeken.

NH Peilt is de hele dag online, om 12:40 en 16:40 uur op NH Radio en vanaf 17:00 uur bij NH Nieuws op tv. De meeste reacties op NH Peilt staan op de Facebookpagina van NH Nieuws. Geen Facebook maar wel een mening? Mail je verhaal dan naar [email protected]