Ga naar Content

LIVE NH Sport met AZ - Heracles Almelo en darts in Egmond aan Zee

9 december 2017, 12.29 uur · Aangepast 9 december 2017, 12.51 uur
Door: · Foto: Pro Shots/NH

ALKMAAR AZ, nummer twee van de eredivisie, gaat zaterdagavond voor overwinning zeven op een rij. Heracles Almelo is in het AFAS Stadion de tegenstander. Vorig seizoen leverde dat een spektakelstuk (5-1) op. NH Sport zendt het duel uiteraard rechtstreeks op de radio uit.

Heracles staat negende in de eredivisie met achttien punten uit veertien duels. Opvallend genoeg haalden de Almeloërs slechts één punt buiten het eigen Polman Stadion. Op 19 augustus eindigde de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen in 1-1. Vorige week was Willem II met 3-1 te sterk voor het elftal van trainer John Stegeman. AZ is aan een ijzersterke reeks bezig. De laatste (thuis)nederlaag was meer dan twee maanden geleden tegen Feyenoord (0-4).

In het elftal van trainer John van den Brom zijn twee wijzigingen. Stijn Wuytens ontbreekt door een schorsing en wordt vervangen door Ricardo van Rhijn. De weer fitte Joris van Overeem keert terug van een hamstringblessure. Daardoor verhuist Mats Seuntjens weer naar de bank.

Lees ook: Van Rhijn vervangt geschorste Wuytens in de verdediging

Lees ook: Mijlpaal voor Van Overeem: "Schitterend!"

AZ - Heracles Almelo begint om 19.45 uur. Het commentaar vanuit Alkmaar komt van verslaggever Edward Dekker.

Lees ook: Teun Koopmeiners is gewoon vaste waarde

NH Sport is er vanavond van 19.00 tot 22.00 uur. Naast veel aandacht voor AZ schakelen we ook geregeld met hotel Zuiderduin. Egmond aan Zee is dit weekend het centrum van dartminnend Nederland. Verslaggeefster Jasmijn Verhulst praat je bij over de Finder Darts Masters. De presentator van NH Sport is zoals vertrouwd Rob Wtenweerde.

Lees ook: LIVE Internationaal darttoernooi Finder Darts Masters in Egmond aan Zee