Ga naar Content
Sport

Sportclub met ballen naar DSOV in Vijfhuizen

8 december 2017, 17.54 uur · Aangepast 8 december 2017, 18.29 uur
Door: · Foto: Pro Shots

VIJFHUIZEN Van Sportpark Zijderwinde naar Huis ter Duin. Het is een weg die ooit werd afgelegd door Khalid Boulahrouz. Als voetballer van DSOV haalde hij het Nederlands Elftal. Razende reporter Dennis Nieuwenhuis spreekt zondag in 'Sportclub met ballen' met de vroegere jeugdtrainer van Boulahrouz, Ronald Rabbers.

Naast Rabbers loopt ook Emile Boon nog altijd bij DSOV rond. Hij speelde in de jeugd nog samen met de 35-voudig international. Maar natuurlijk is DSOV veel meer dan de vroegere club van Khalid Boulahrouz. Het eerste elftal is de trotse koploper in de zondag tweede klasse C. Gezien de weersvooruitzichten moeten we een slag om de arm houden, maar Dennis is benieuwd hoe de ploeg het er vanaf brengt tegen de nummer negen van de rangrijst DOSR. Vooral omdat DSOV vorige week voor het eerst verloor.

Maandagochtendploeg
Uiteraard kan ook DSOV niet zonder vrijwilligers. Eén die zeker aan het woord komt, is Harrij Hiskemuller die al meer dan veertig jaar deel uitmaakt van 'de maandagochtendploeg'. Iemand die ook veel tijd in de voet- en handbalclub uit Vijfhuizen steekt, is Jeroen van Santen. Jarenlang was hij de beheerder van de kantine en het complex. Trouwens wat is de beste snack van DSOV? Je hoort het allemaal zondagmiddag tussen 14.00 en 19.00 uur op de radio in NH Sport.

Wil je dat 'Sportclub met ballen' ook bij jouw vereniging langskomt? Stuur een mail naar [email protected] Wie weet zie je Dennis dan in de tweede seizoenshelft bij jouw op de club!