Ga naar Content

Livestream NH Sport met VVV-Venlo - AZ

3 december 2017, 09.51 uur · Aangepast 3 december 2017, 13.17 uur
Door: · Foto: Pro Shots/NH

VENLO De tweede plaats in de eredivsie. Dat is de positie waar AZ zondagmiddag op jaagt. Bij winst op VVV-Venlio zijn de Alkmaarders Ajax op de ranglijst voorbij. Je kunt het duel VVV-Venlo - AZ vanaf 12.25 uur zonder onderbrekingen volgen op onze website en app.

Beluister hieronder vanaf 12.30 uur de livestream

Video #145728

Door het 3-3 geijkspel van Ajax bij FC Twente liggen er kansen voor het elftal van trainer John van den Brom. Makkelijk zal het niet worden in Venlo, want VVV blijkt dit seizoen, op het eigen kunstgrasveld, meer dan eens een lastig te kloppen tegenstander.

VVV-Venlo - AZ is ook het duel tussen de broers Ralf en Mats Seuntjens. Nog nooit eerder speelden ze in de eredivisie tegen elkaar. Of het echt tot een confrontatie binnen de lijnen komt, is de vraag. De jongste van de broers (Mats) is momenteel geen basisspeler.

Lees ook: Broerderclash in Venlo: "Hij zou eigenlijk een beslissende speler bij AZ moeten zijn"

AZ-trainer John van den Brom houdt vast aan zijn succesformatie van de laatste weken. Verslaggevers in De Koel zijn Klaas Jan Bos en Eik-Jan Brinkman.

Lees ook: AZ heeft contouren vaste basiself gevonden

NH Radio
Uiteraard besteden we ook op NH Radio aandacht aan AZ. Je hoort tussen 12.00 en 14.00 uur flitsen van de wedstrijd in de uitzending van Ricky Koole. Na 14.00 uur volgt de slotfase bij Rob Wtenweerde in NH Sport. 

Daarnaast hoor je in NH Sport onder meer 'Sportclub met ballen'. Reizende verslaggever Dennis Nieuwenhuis is vanmiddag in Grootebroek bij de oude club van Frank en Ronald de Boer.

Lees ook: Sportclub met ballen op bezoek bij De Zouaven

We kijken met Wessel Nijman vooruit naar de Finder Darts Masters. Te gast tussen 17.00 en 17.30 uur is Malou Broekhuizen, deelnemer aan het EK indoorroeien volgende week. Verslaggever Stephan Roest gaat naar het NK Ultimate Dodgebal en in 'Hoe is het met?' bellen we om even na 16.30 uur met voormalig marathonschaatser Miel Rozendaal. 'Het laatste woord' gaat zoals elke zondag naar oud-scheidsrechter Ruud Bossen. Dit en natuurlijk het regionale nieuws, het weer en veel muziek hoor je bij NH Sport tot 18.00 uur vanavond.