Ga naar Content
Noord-Holland

Obdamse (15) staat in finale Elite Model Look in Milaan: "Erg trots op onze dochter"

29 november 2017, 20.50 uur · Aangepast 29 november 2017, 22.39 uur
Door: · Foto: Elite Model Look

MILAAN De 15-jarige Renée Immink uit Obdam maakt reuzenstappen in de modellenwereld. Ze staat vanavond in de finale van een internationale modellenwedstrijd in Milaan. Haar vader Arjen is apetrots.

"Het is niet meetbaar hoe trots ik ben. Geweldig!", zegt Arjen Immink tegen NH Nieuws. Hij is vanavond met het gezin naar Milaan afgereisd om zijn dochter te zien schitteren op het podium. Hen staat een spannende avond te wachten.

Renée kwalificeerde zich voor de internationale show door in oktober al de Elite Model Look 2017 in Amsterdam te winnen. Volgens de apetrotse vader gaat het succes van zijn dochter echter niet van een leien dakje. "Ze werkt er hard voor en is continu aan het trainen." Zo hard dat ze vanavond zelfs een beetje ziek is. "Gelukkig zijn wij er om haar een hart onder de riem te kunnen steken, bikkel die ze is."

Lees ook: Obdamse (15) naar Milaan voor internationale finale Elite Model Look

Toch heeft hij er alle vertrouwen in dat het goed komt. "Ze voelt zich helemaal thuis in de modellenwereld en houdt ervan om interviews te geven, ook allemaal in het Engels. Ze vindt het zo leuk dat hele wereldje, dus dit voelt voor haar als een warm bad. Maar het is natuurlijk wel erg spannend. Wat gaat ze worden?"

De finale van Elite Model Look is vanavond vanaf 20.00 uur live te volgen op de website van de organisatie.