't Knooppunt buigt voor Barcelona

23 november 2017, 11.11 uur · Aangepast 23 november 2017, 14.03 uur
Door: · Foto: NH Nieuws / Edward Dekker

PESCARA De zaalvoetballers van 't Knooppunt uit Amsterdam begonnen hun eerste duel in de eliteronde van UEFA Futsal Cup met een 6-0 nederlaag tegen Barcelona.

In het Italiaanse Pescara waren de profs van Barcelona vanaf de aftrap de betere ploeg, maar doelman Ennes van Maaskant hield zijn doel heel lang schoon. Pas halverwege de eerste helft scoorde Barcelona de openingstreffer. Bij rust was Barcelona al uitgelopen naar een 3-0 voorsprong.

In de tweede helft wist 't Knooppunt zelf ook wat kansen te scheppen, maar dat leidde niet tot een doelpunt. Barcelona bleef wel scoren en zette uiteindelijk de 6-0 op het scorebord.

Donderdag speelt 't Knooppunt nog tegen thuisploeg Pescara en zaterdag is Ekonomac uit Servië de tegenstander. De winnaar van de poule gaat door naar de finaleronde van UEFA Futsal Cup; de Champions League van het zaalvoetbal.