Ga naar Content
Sport

Twisker: "Ik maak donderdag de balans op"

21 november 2017, 18.51 uur · Aangepast 21 november 2017, 20.45 uur
Door: · Foto: Pro Shots/Menno Ringnalda

AMSTERDAM Donderdag staat er weer een training van het eerste van ASV De Dijk op het programma. Voor trainer Jochem Twisker is het afwachten wie er dan op het veld staan. "Dan zie ik wie er is en dan maak ik de balans op", aldus Twisker.

Maandag heeft een deel van de selectie een gesprek gehad met vertrekkend hoofdsponsor Heino Braspenning. "Ik was zelf niet aanwezig. Ik denk dat de onrust een beetje minder is geworden binnen de groep. Heino heeft aangegeven dat hij tot het einde van het seizoen zijn verplichtingen nakomt", laat Twisker weten. 

Lees ook: Sponsor Braspenning informeert spelers De Dijk

Het aangekondigde vertrek van Braspenning zorgt al weken voor onrust in Amsterdam-Noord. Ondanks de financiële toezegging voor dit seizoen verwacht Twisker een voortijdig vertrek van een aantal spelers. "Die kans is aanwezig. Als de toezegging er is en ze toch niet willen spelen dan denk ik dat dat met loyaliteit naar Heino te maken heeft", zei Twisker. 

Twisker heeft maandag laten weten dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt bij ASV De Dijk. De Bussummer wordt genoemd bij Quick Boys en Rijnsburgse Boys, maar hij geeft aan dat hij nog niet gesproken heeft met andere clubs.