Ga naar Content

Onrust houdt aan bij ASV De Dijk

AMSTERDAM Ondanks dat het bestuur van ASV De Dijk de toezegging heeft gedaan alle verplichtingen dit seizoen na te komen, is de spelersgroep daar niet gerust op. "Wij zijn twee weken verder sinds de hoofdsponsor heeft aangegeven weg te gaan en wij weten nog steeds niet wat de consequenties daarvan zijn", aldus De Dijk-trainer Jochem Twisker.

"Er zijn door beide partijen toezeggingen gedaan, maar wij willen daar nog een keer over in gesprek", vervolgt Twisker. Vorige week donderdag zou er met vertrekkend hoofdsponsor Heino Braspenning gesproken worden, maar dat werd op het laatste moment afgezegd door Braspenning.

Lees ook: Sponsor Braspenning van De Dijk stapt op

"Ik probeer met de jongens nog plezier te beleven. Dat is het enige wat ik kan doen als trainer zijnde". Twisker verloor vandaag de stadsderby van AFC met 2-1. "Ik heb mentaliteit gezien. Na twee van zulke weken is dat een compliment naar de jongens", zei Twisker na afloop. Spits van ASV De Dijk is Jack Tuyp. De Volendammer wilde vandaag niet voor de camera reageren. 

Lees ook: Uiteenlopende meningen binnen selectie ASV De Dijk

In de winterstop mogen spelers in de tweede divisie verkassen. Met een eventuele leegloop in Amsterdam-Noord houdt Twisker wel rekening. "Ik houd overal rekening mee. Zelf ben ik niet zo snel van 'ik loop weg'. Zolang er een spelersgroep is waar ik mee kan werken, zal ik hier gewoon zijn."

Foto: NH/Wim van Amerongen