Amsterdamse politie doet onderzoek naar dood 27-jarige vrouw: verdachte omstandigheden

AMSTERDAM - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van de dood van een 27-jarige vrouw uit Amsterdam. Ze werd zondagochtend om 02.45 uur zwaargewond gevonden op de stoep van het Djakartaterras in de hoofdstad. De vrouw werd nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten.

De vrouw werd onder verdachte omstandigheden gevonden. Volgens een woordvoerder van de politie had ze meerdere botbreuken en ernstig hoofdletsel. Meer wil de politie er niet over zeggen. "Ik denk dat dit al voldoende tot de verbeelding spreekt." Het zou kunnen dat de vrouw is gevallen, maar de recherche houdt ook rekening met een misdrijf.

Het nieuws over de vrouw werd vandaag pas naar buiten gebracht; de politie hoopt dat getuigen zich melden. Mensen die in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 november iets op of rond het Djakartaterras hebben gezien of gehoord wordt gevraagd de politie te bellen. Dat kan op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000. "Ook al is het maar iets heel kleins. Neem dan alsjeblieft contact op met de politie", zegt de woordvoerder.

Meer over dit onderwerp:
Amsterdam e.o. nieuws
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws