LIVE NH Sport met handbal, voetbal, 'marathonman' Sam Blom en veel meer

AMSTERDAM - Europees handbal bij VZV - Gran Canaria, Sportclub met Ballen bij Con Zelo in Waarland, een verslaggever op de lange latten en 'marathonman' Sam Blom te gast in NH Sport, vanmiddag van 14.00 tot 18.00 uur op NH Radio.

De handbalvrouwen van VZV uit 't Veld drongen verrassend door tot de Europa Cup dankzij de keurige vierde plek in de competitie vorig seizoen. Vanmiddag speelt VZV thuis tegen het ijzersterke Gran Canaria. De Spaanse vrouwen wonnen in 2016 de Europa Cup III. Om drie uur vanmiddag begint het duel, niet in de vaste sporthal in 't Veld, maar in sportcentrum De Meent in Akmaar. Verslaggever Edward Dekker is erbij voor NH Sport.

Sportclub met Ballen
Verslaggever Dennis Nieuwenhuis meldt zich vandaag in Waarland bij Con Zelo. De handbal- en voetbalverening begon als OKB: Op Klompen Begonnen. Dennis zoekt uit waar die nieuwe naam voor staat en spreekt onder meer met de jonge voorzitter èn stadionspeaker Erwin Dam. Natuurlijk komt ook manusje-van-alles Nico Bruin aan het woord en neemt Dennis een kijkje in de keuken van de kantine bij Ellen Smit. Con Zelo speelt thuis tegen streekgenoot VZV. Wil je Dennis ook een keer op bezoek hebben bij jouw sportvereniging? Mail ons op sport@nhsport.nl.

Lees ook: Sportclub met Ballen op bezoek bij Con Zelo in Waarland

Marathonman Sam Blom
Averhorner Sam Blom is vanaf 17.00 uur te gast in NH Sport. Blom liep in 2017 alle zes Major Marathons: Tokio, Boston, Londen, Berlijn, Chicago en afgelopen zondag New York City. Een indrukwekkende prestatie: slechts drie hardlopers gingen hem voor. Sam Blom heeft een hardloopwinkel in Haarlem en organiseert marathonreizen, een grote deskundige dus op het gebied van de marathon.

Verslaggever Tim Ettema is te gast bij Snowplanet in Velsen en in de rubriek Hoe Is Het Met? bellen we oud-schaatster Barbara de Loor. Je hoort verder het laatste nieuws uit de regio, het weerbericht met Jan Visser, lekker veel muziek en natuurlijk krijgt scheidsrechter Ruud Bossen rond 17.55 uur weer Het Laatste Woord. NH Sport is van 14.00 tot 18.00 uur te horen op NH Radio. Je presentator is Rob Wtenweerde.

 

Meer over dit onderwerp:
Amsterdam e.o. nh sport NH radio sam blom con zelo
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws