Ga naar Content
Noord-Holland

Man mishandeld door groep van zes na ruzie in café

1 november 2017, 11.15 uur · Aangepast 1 november 2017, 11.36 uur
Door: · Foto: Shutterstock

HEILOO Een groep van zes mannen heeft afgelopen zaterdagavond een man dusdanig mishandeld, dat zijn kaak op twee plekken gebroken is. De politie is op zoek naar getuigen.

De mishandeling vond plaats in een café aan de Heerenweg in Heiloo. Op zaterdagavond rond 22.00 uur zat hier een groep van zes mannen en een aantal vrouwen. De groep gedroeg zich vervelend naar het slachtoffer toe, waarna hij hen hierop aansprak. 

Toen de mannen niet luisterden en door bleven gaan, besloot de man weg te gaan. De groep mannen liep achter hem aan en in de hal kregen ze ruzie. Het slachtoffer liep naar buiten, waar hij hard met een vuist in zijn gezicht werd geslagen. De klap was zo hard, dan zijn kaak op twee plaatsen brak en zijn gebit gerenoveerd moet worden. 

Hulp
Een andere cafébezoeker probeerde het slachtoffer te helpen. Dit was een man van rond de 27 jaar oud, 1.95 meter lang, met kort blond haar, krulletjes en een grijs-witte trui. De politie komt graag met hem en andere getuigen in contact, in de hoop de groep op te kunnen sporen.