Ga naar Content

Jahanbakhsh ongrijpbaar in Heerenveen

HEERENVEEN AZ won zondag vooral dankzij de sterke rechterkant. Aanvaller Alireza Jahanbakhsh viel daarbij op. De assist bij de 1-2 kwam van zijn voet. Trainer John van den Brom had na afloop lovende woorden over zijn pupil. "Alireza was vandaag ongrijpbaar."

De assist voor de winnende treffer was alweer de vierde assist voor Jahanbakhsh. Naast zijn voorzetten was de Iraanse aanvaller zelf ook gevaarlijk voor het doel. Hij had zelf een paar treffers kunnen maken. In het Nederlands vertelt de vrolijke rechtsbuiten wat hij zelf voor gevoel heeft overgehouden aan de wedstrijd in Friesland.

Video #173095

John van den Brom beaamde na de wedstrijd dat het meeste gevaar vanaf de rechterkant kwam. "Vanmiddag waren ze niet te houden. Elke kans die we creëerden kwam van die kant." In onderstaande video heeft de Alkmaarse oefenmeester nog meer mooie woorden over voor de rechterkant van zijn team. 

Video #173094

Door de overwinning staat AZ nu vierde op de ranglijst. In de volgende speelronde komt Willem II op bezoek bij AZ. De wedstrijd begint zaterdag 4 november om 18.30 uur en is uiteraard live te volgen in NH Sport op de radio.