Ga naar Content

Blije gezichten bij Telstar: "Iedereen heeft een aandeel in deze overwinning"

HELMOND Voor de derde week op rij wint de ploeg van Mike Snoei in de Jupiler League en daardoor staat de ploeg vierde en is er zelfs de kans op een periodetitel. En dus is de sfeer goed en zijn er blije gezichten in de kleedkamer.

"We hebben te horen gekregen dat we morgen een dagje vrij zijn en dat samen met de overwinning hebben we even goed gevierd", sprak Mohamed Hamdaoui, de maker van het winnende doelpunt. De kracht van Telstar zit volgens hem tegenwoordig in de kansen die worden benut. "Als we er elke week één meer maken dan de tegenstander blijf je winnen toch?"

Video #172736


"Het is mooi dat ik eindelijk weer kan laten zien wat ik kan", sprak Hamdaoui na afloop. Na zijn hattrick tegen FC Oss en het doelpunt tegen FC Volendam was de vleugelspeler vrijdagavond wederom trefzeker. Lange tijd moest hij geblesseerd toekijken, maar hij krijgt dit seizoen van Snoei de kans. "Ik ben blij dat ik weer heb gescoord en dat ik een plaag was voor de verdediging van Helmond Sport."

Video #172737


Het luxeprobleem in de voorhoede, Gerson Rodrigues is nog twee wedstrijden geschorst, heeft de trainer achterin ook. "Als ik zie hoe Donny van Iperen met het mes tussen de tanden invalt, dan stemt mij dat tevreden", sprak Snoei na afloop. "We hadden vandaag een paar mogelijkheden meer moeten benutten om het makkelijker te maken, maar deze overwinning moeten we met zijn allen gewoon delen. Iedereen heeft een aandeel in deze overwinning."

Video #172738