Ga naar Content
Sport

Sportclub met ballen naar KGB in Bovenkarspel

20 oktober 2017, 18.45 uur · Aangepast 20 oktober 2017, 19.09 uur
Door: · Foto: Gerrit Slagter

BOVENKARSPEL In Sportclub met ballen komt onze reizende reporter Dennis Nieuwenhuis een oude bekende tegen, VVW. De club uit Wervershoof gaat, net als Dennis, op bezoek bij KGB. Want Kolping's Glorie Blijft staat centraal in onze wekelijkse rubriek op de zondagmiddag bij NH Radio.

Een slordige tien kilometer zit er tussen de beide voetbalclubs. Met recht mag je hier spreken van een derby in de zondag derde klasse B. Voor KGB staat er het nodige op het spel. Vorige week leed trainer Richard Bulterman een 6-1 nederlaag op bezoek bij Beemster. Met vier punten uit vier wedstrijden en een elfde plaats staat KGB er niet al te florissant voor. 

Maar het gaat uiteraard niet alleen over het eerste elftal. Wat komt er bijvoorbeeld kijken bij het onderhoud van een kunstgrasveld? Fons Vreeker weet het antwoord. En na een weekje zonder broodje bal ligt er nu ook de vraag: Is Dennis om en gaat hij voor de gezonde snack? Of ligt er in de keuken bij Dirk Rood een lekkere bal waar je geen nee tegen kunt zeggen? Dit en ongetwijfeld nog heel veel meer hoor je zondag tussen 14.00 en 18.00 uur in Sportclub met ballen.

Wil je jouw vereniging ook aanmelden voor Sportclub met ballen? Stuur dan een mail naar [email protected]