Ga naar Content

Haar laakt inzet spelers Jong AZ

WIJDEWORMER Jong AZ-coach Martin Haar hoopt op meer dadendrang van zijn ploeg vrijdagavond in het thuisduel met FC Emmen op het Afas-trainingscomplex.

De coach was niet te spreken over de inzet van zijn spelers in de deze week met 3-1 verloren wedstrijd tegen Helmond Sport. En dat terwijl met Koopmeiners, Helmer, Garcia, Friday, Van Rhijn en Bel Hassani veel eerste elftal-spelers meededen. Haar: "Als je je dan kunt bewijzen met Van den Brom en de technisch directeur op de tribune en sommigen brengen dit, dan kan ik daar niet bij."

Video #172553

Haar zag overigens wel verdediger Ricardo van Rhijn negentig minuten spelen tegen Helmond Sport. Dat deed hem wel goed. "Je ziet dat hij op de weg terug is. Hij gaat weer richting oude niveau. Want bedenk wel, hij was international hè."

Jong AZ moet dit weekend eigenlijk twee keer aan de bak. Maandagavond wacht voor de tweede keer een reis naar Oss. De ploeg had eerder in het seizoen een speler ingezet die ze niet hadden mogen inzetten. Nu moet het duel worden overgespeeld. "Begin daar nu niet over, dan verpest je mijn dag", aldus de coach van Jong AZ over die wedstrijd.

De wedstrijd morgenavond tegen FC Emmen begint om 20:00 uur.

Foto: Pro Shots / Thomas Bakker