Ga naar Content
Noord-Holland

Scooterrijders slaan Heiloose van fiets: slachtoffer zoekt getuigen

18 oktober 2017, 08.31 uur · Aangepast 18 oktober 2017, 09.21 uur
Door: · Foto: Robin Legdeur

HEILOO De 20-jarige Robin Legdeur kreeg onverwachts een harde klap tegen haar hoofd toen zij vrijdagavond over de Herenweg in Heiloo naar huis fietste. Twee scooterrijders sloegen haar vanuit het niets. Ze heeft er al dagen hoofdpijn van en haar oor is flink opgezwollen.

In eerste instantie dacht ze dat de scooterrijders per ongeluk tegen haar aankwamen. Ze stapte van haar fiets, terwijl de scooterrijders hard doorreden. De man die achter haar fietste, stopte naast haar en vertelde dat hij ook uit het niets was geslagen. Veel van de daders heeft Robin niet kunnen zien. Ze weet alleen dat de twee, die samen op één scooter zaten, een zwarte en een witte, glimmende helm droegen.

Getuigen 
Eenmaal van de schrik bekomen besloot Robin aangifte te doen. De politie vertelde haar dat getuigen belangrijk zijn om iets te kunnen doen. Contactgegevens van de man die ook geslagen was, heeft Robin niet. Door haar verhaal aan NH Nieuws te doen, hoopt ze met hem in contact te komen. Het zou gaan om een man van rond de 50 jaar die samen met een vrouw rond 21.10 uur op de Herenweg fietste.

Mensen die iets gezien hebben kunnen contact met haar opnemen via Facebook.

Foto: Robin Legdeur