Ga naar Content
Noord-Holland

Speler mishandeld bij jeugdvoetbalwedstrijd in Bloemendaal

16 oktober 2017, 12.53 uur · Aangepast 16 oktober 2017, 13.09 uur
Door: · Foto: Shutterstock

BLOEMENDAAL Tijdens een jeugdvoetbalwedstrijd tussen de Flamingo's 64 uit Alkmaar en BVC Bloemendaal is zaterdagmiddag een speler mishandeld. Hij werd onderuit gehaald, geslagen en in zijn rug getrapt.

Volgens het Haarlems Dagblad gaat het om een speler van BVC Bloemendaal. Hij werd vlak voor tijd onderuit gehaald door een speler van Flamingo's 64 en mishandeld toen hij wilde opstaan. In de twee teams zitten voetballers tot zestien jaar.

Ziekenhuis
Ouders bemoeiden zich ook met het incident. Hierop werd de politie ingeschakeld. Er zouden uiteindelijk twaalf agenten en twee ambulances op het veld hebben gestaan. Het slachtoffer werd nagekeken in het ziekenhuis. Daar werd duidelijk dat hij een gekneusde kaak en blauwe plekken op zijn lichaam had.

Omdat volgens agenten onduidelijk is wie de jongen heeft mishandeld, is er niemand aangehouden. Het is nog niet duidelijk of het slachtoffer aangifte gaat doen. Flamingo's 64 heeft volgens de krant excuses aangeboden en beloven actie te ondernemen tegen de dader.