Ga naar Content
Noord-Holland

Obdamse (15) naar Milaan voor internationale finale Elite Model Look

15 oktober 2017, 21.47 uur · Aangepast 15 oktober 2017, 23.27 uur
Door: · Foto: Elite Model Look

OBDAM De 15-jarige Renée Immink uit Obdam heeft de gisteren in de Amsterdamse Beurs van Berlage de Elite Model Look 2017 gewonnen. Daarmee heeft ze zich gekwalificeerd voor de internationale editie van de modellenwedstrijd, die eind november in de Italiaanse stad Milaan op het programma staat.

Net als bij de heren waren er tien jonge vrouwen tot de finale doorgedrongen. Met vier finalistes was onze provincie bovendien  goed vertegenwoordigd in de eindstrijd. Behalve Renée deden ook Anna (15) uit Alkmaar, Femke (15) uit Hoorn en Olivia (15) uit Amsterdam een gooi naar de titel. 

Lees ook: Mickey Kümmer uit Heemstede wint Elite Model Look-wedstrijd

Bij de heren trok de 15-jarige Thomas uit het Zuid-Hollandse Pijnacker aan het langste eind. Ook hij rekende af met negen concurrenten, onder wie de 18-jarige Stijn uit Heemstede, de 19-jarige Julian uit Nieuw-Vennep en de 17-jarige Aart uit Amsterdam. Vorig jaar ging Heemstedenaar Mickey Kümmer met de prestigieuze titel aan de haal. 

Tijdens de finale in modehoofdstad Milaan nemen Renée en Thomas het op tegen de winnende modellen uit zo'n dertig andere landen.