Ongeloof overheerst bij AZ over gelijkspel in Groningen

GRONINGEN Ongeloof overheerst bij AZ na het 1-1 gelijkspel zondagmiddag in Groningen. De Alkmaarders waren in de eerste helft heer en meester, maar scoorden maar één keer.

Trainer John van den Brom zegt dat hij tachtig minuten blij werd van zijn ploeg, met uitzondering van de eerste tien minuten in de tweede helft.

Video #172205

AZ kwam op slag van rust op voorsprong via een prachtige treffer van Alireza Jahanbakhsh. Mahi schoot in de 52ste minuut een strafschop binnen, nadat Wuytens Doan vloerde in het strafschopgebied.

Guus Til kreeg in de eerste helft twee levensgrote kansen. Hij was goed ziek na de in zijn ogen twee verloren punten.

Video #172206

Ricardo van Rhijn maakte in de 77ste minuut zijn rentree in de eredivisie. Hij speelde in het seizoen 2015/2016 zijn laatste in het shirt van Ajax. Hij vond dat hij in een wat onrustige fase in het duel inviel voor de lichtgeblesseerde Pantelis Hatzidiakos.