Ga naar Content
Noord-Holland

Slachtoffers auto-ongeluk Heemskerk zijn Beverwijker (28) en zoontjes (2, 4 en 6)

14 oktober 2017, 13.50 uur · Aangepast 14 oktober 2017, 15.35 uur
Door: · Foto: Inter Visual Studio

HEEMSKERK De slachtoffers van het ernstige auto-ongeluk dat gisterenavond gebeurde op de kruising van de Duitslandlaan en de Hoogdorperweg zijn een Beverwijkse vader (28) en zijn drie zoontjes van 2, 4 en 6 jaar oud.

Dat schrijft de Politie Kennemerland op haar Facebook-pagina. Zij zijn alle drie gewond geraakt en met onbekend letsel naar ziekenhuizen in Beverwijk en Amsterdam gebracht.  

Lees ook: Vier gewonden bij ongeval Heemskerk

De politie heeft de bestuurder van de andere auto aangehouden. Dat is een 27-jarige Beverwijker, die het ongeluk zonder kleerscheuren heeft doorstaan. Nadat hij gisterenavond was verhoord, is hij naar huis gestuurd. Hij blijft wel verdachte, benadrukt de politiewoordvoerder. 

Getuigen
Hoewel de verdachte een verklaring heeft gegeven, is de toedracht van de botsing voor de politie nog niet duidelijk. Getuigen van het ongeluk wordt daarom gevraagd zich te melden.  

Lees ook: 'Onverlaten' stelen pylonnen van politie na ernstig ongeval Heemskerk

Na de afhandeling van het ongeval kwam de politie voor een vervelende verrassing te staan. Pylonnen die een paar honderd meter verderop waren gebruikt om de weg mee af te zetten, bleken gestolen. De politie IJmond doet een beroep op de 'eerlijkheid van de onverlaten' die dit hebben gedaan.