Ga naar Content

Vejinovic: "Iedereen leefde heel erg met mij mee"

ZAANSTAD Marko Vejinovic wordt begin november in Rotterdam geopereerd aan zijn knie. De middenvelder raakte onlangs tegen Feyenoord ernstig geblessseerd. Zijn voorste kruisband scheurde af en dat betekent dat hij dit seizoen niet meer in actie komt. "Jezus, waarom moet dat mij overkomen."

Een flinke tegenvaller voor Vejinovic, die juist lekker bezig was dit seizoen. In de zeven duels die hij speelde gaf hij vier assists en was dwingend aanwezig in het spel van de Alkmaarse club. Inmiddels is de huurling van Feyenoord druk bezig met zijn herstel. Het is namelijk van belang dat zijn knie vochtvrij is en weer bewegelijk. Dat zal de operatie ten goede komen en dus ook zijn revalidatie. "Ik hoop begin volgend seizoen weer mee te doen."

Bij welke club hij volgend seizoen weer op het veld zal staan, dat is nog de vraag. "Ik heb nog een contract voor een jaar bij Feyenoord. En ik heb het hier heel erg naar me zin, ik ga hier ook revalideren. Het is nu nog te vroeg om te zeggen, maar wie weet", zegt Vejinovic met een glimlach.

Video #171955

Voor het complete verhaal van de openhartige Vejinovic bekijk de video.

Foto: