Ga naar Content

Laat je niet belazeren! Nieuw seizoen KoopKracht van start

5 oktober 2017, 18.00 uur · Aangepast 5 oktober 2017, 18.10 uur
Door: · Foto: KoopKracht

AMSTERDAM Het gloednieuwe seizoen van KoopKracht is op NH van start gegaan. Presentatrice Krista Arriëns (bekend van onder andere Rambam) neemt consumenten mee door het soms ondoordringbare woud van producten, diensten en klachten.

Krista gaat undercover om misstanden aan het licht te brengen, test de meest uiteenlopende producten in testlabs, adviseert en geeft tips.

"Ik dacht even, mijn hele leven is voorbij"
De eerste aflevering staat in het teken van privacy. Veel advertentiebedrijven volgen jou en weten precies wat je doet op internet. Ook zien we Kathelijn, die slachtoffer werd van gijzelsoftware. Alle bestanden op haar computer zijn verdwenen. Hoe je je kunt wapenen tegen gijzelsoftware zie je in de eerste aflevering van KoopKracht. 

In deze eerste aflevering verder ook aandacht voor IP-camera's, waarmee je je huis op afstand in de gaten kunt houden. Claire zoekt een IP-camera om te zien wat haar hond allemaal uitspookt als ze niet thuis is. In KoopKracht testen we er een aantal.

Verder dit seizoen
Naast privacy besteedt KoopKracht dit seizoen ook aandacht aan verhuizen (welk verhuisbedrijf heeft de meest voordelige offerte), baby & kind (welke spullen heb je nou echt nodig als er een kind op komst is?), en reizen (do's en don'ts bij autoverhuurbedrijven). Dus voorkom dat je wordt opgelicht en kijk KoopKracht! 

Koopkracht wordt gemaakt in samenwerking met de Consumentenbond en is vanaf vandaag elke twee weken te zien om 18.19 uur op NH. Aflevering gemist? Kijk hem hier terug.