Ga naar Content
Sport

VIDEO: voorbeschouwing op Jong Ajax - Telstar

24 september 2017, 17.30 uur · Aangepast 25 september 2017, 11.25 uur
Door: · Foto: NH Sport / Rob Wanst

VELSEN-ZUID Telstar kan met een goed resultaat tegen Jong Ajax een aantal plaatsen klimmen op de ranglijst. Bij winst op de Amsterdammers lonkt de vijfde plaats waar nu Jong AZ staat, maar ook bij een gelijkspel klimt Telstar naar plaats zeven. Bij een nederlaag blijven de Velsenaren op een twaalfde plek staan of zakken mogelijk zelfs een plaatsje op basis van doelsaldo.

Video #170510

Behalve de winst op koploper Jong Ajax wil Telstar-trainer Mike Snoei de wedstrijd ook gebruiken om weer iets van het geknakte moraal op te krikken. De uitschakeling in de beker door de amateurs van VVSB is hard aan gekomen. Spelers en technische staf hebben vooral de schuld bij zichzelf gezocht. Een goed resultaat op sportpark De Toekomst is het beste medicijn om de bekerkater te vergeten.

Trainer Mike Snoei wijzigt zijn elftal nauwelijks. Alleen Frank Korpershoek keert terug in de basis, nadat de Telstar-aanvoerdervanwege een blessure langs de kant bleef Ook Rody de Boer keert terug tussen de palen. Hij deed in de bekerwedstrijd tegen VVSB niet mee.

De wedstrijd tussen Jong Ajax en Telstar is maandagavond vanaf 19.55 uur live te volgen via de livestream van NH Sport.