Ga naar Content
Noord-Holland

Slachtoffers woningoverval Blaricum werden bedreigd en vastgebonden

20 september 2017, 15.25 uur
Door: · Foto: NH Nieuws

BLARICUM De drie mannen die gisterochtend twee mensen in hun huis in Blaricum overvielen en bedreigden, zijn nog steeds spoorloos. De politie is op zoek naar getuigen.

De slachtoffers van 69 en 70 jaar werden rond 07.40 uur gisteren in hun huis aan de Koningin Wilhelminalaan overvallen door drie jonge mannen. Zij werden met een wapen bedreigd en vastgebonden. In de tussentijd doorzochten de daders het hele huis, waarna zij er met buit in een auto vandoor gingen.

Lees ook: Gewapende woningoverval in Blaricum: daders op de vlucht

De bewoners konden zichzelf bevrijden en belden de politie. De omgeving werd doorzocht en er is buurtonderzoek gedaan, maar van de verdachten ontbreekt ieder spoor. Het gaat om drie jongemannen met een geschatte leeftijd van net boven de twintig. Zij spraken goed Nederlands, maar met een Slavisch accent. Eén van hen was ongeschoren.

De politie roept iedereen die iets gezien of gehoord heeft op dit met hen te delen. Dit kan zijn geweest in de avond van maandag 18 september of de ochtend van dinsdag 19 september, maar ook in de periode ervoor. Dit kan via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

Foto: Inter Visual Studio/ Vincent Snoek