Ga naar Content

Aflevering 3 NH De Zoen: 'En ze leefden nog lang en...'?

DEN HELDER Drie jaar geleden volgde NH De Zoen tientallen Noord-Hollandse stellen op de dag van hun leven. Hoe zou het nu met al die verliefde paartjes gaan? Zitten ze nog steeds op een roze wolk of liep het leven toch anders dan gehoopt? In een nieuwe serie van NH De Zoen zoeken wij een aantal van die bruidsparen op.

In aflevering 3 zien we hoe het Shirley de Does en Tom Eland uit Den Helder vergaat. Ze trouwden in een kerk in Huisduinen en Tom had al een zoontje uit een eerdere relatie, Diego. Wat zouden ze het mooi vinden als Diego op een dag een broertje of zusje zou krijgen. Hoe zou het nu met ze zijn en zou het gezin inmiddels al zijn uitgebreid?

Daarnaast het verdrietige verhaal van Petra Spaargaren uit Kudelstaart. Ze trouwde met Dirk Jan Francken in het gemeentehuis van Aalsmeer. De twee hadden al tijdens hun tienerjaren een oogje op elkaar, maar durfden het nooit uit te spreken. Na ruim 30 jaar kwamen ze toch, door contact via Facebook, bij elkaar. Een mooie toekomst lag in het verschiet, maar hun relatie kreeg een plotselinge en zeer verdrietige wending.

Eerdere afleveringen zijn hier terug te kijken.

Foto: