Ga naar Content

Frank Korpershoek: " Bij Telstar is de sfeer heel anders dan vorig seizoen"

VELSEN-ZUID Telstar heeft de afgelopen maanden een complete gedaanteverwisseling ondergaan. Een nieuwe coach, een bijna compleet nieuw team, een ander soort voetbal en wat betere prestaties. De Velsenaren verloren dit seizoen nog geen wedstrijd in de competitie. Telstar 2.0 dus.

Niet alles is veranderd op sportpark Schoonenberg; Pieter de Waard bleef de algemeen directeur, het aantal toeschouwers bij een thuiswedstrijd is nog altijd standaard 1963 en Frank Korpershoek is nog gewoon aanvoerder. Korpershoek is bezig aan zijn twaalfde seizoen als Witte Leeuw. De 32-jarige aanvoerder kan dus als geen ander het verschil benoemen tussen het Telstar van vorig seizoen en dat van dit seizoen.

Video #170067

Kopershoek beleeft dit seizoen ook voor zichzelf meer plezier aan het spelletje. Dat komt niet alleen door de redelijke start in de competie, vier uit vier, maar ook doordat hij weer blessurevrij kan voetballen en zijn aandacht niet meer op zijn herstel hoeft te richten.

Video #170068

Dat iedereen verwacht dat er dit seizoen sportief gezien meer mogelijk is dan de voorgaande jaren, onderschrijft de aanvoerder van de Witte Leeuwen. De start met vier gelijke spelen is redelijk, maar vanaf nu moet er ook gewonnen worden. Te beginnen met de wedstrijd tegen FC Den Bosch.

Video #170069

Vrijdagavond speelt Korpershoek met Telstar tegen FC Den Bosch, deze wedstrijd is te volgen op de radio in NH Sport