Ga naar Content

Mo Osman krijgt basisplaats bij Telstar

VELSEN-ZUID Na vier speelronden in de Jupiler League wacht Telstar nog steeds op de eerste overwinning. Met vier gelijke spelen tegen respectievelijk FC Eindhoven, MVV, FC Oss, en Jong AZ staat de ploeg met vier punten op de tiende plaats. Vrijdag speelt Telstar thuis tegen FC Den Bosch.

In de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch hoopt trainer Mike Snoei dat zijn ploeg de eerste overwinning van het seizoen gaat pakken. Het puntjes sprokkelen gaat de ambitieuze trainer veel te langzaam. Het feit dat Telstar ook nog niet verloren heeft, is uiteraard positief maar Snoei wil na de wedstrijd tegen FC Den Bosch nu eindelijk eens de volle winstpremie incasseren.

Video #170046

Basisplaats voor Mo Osman

Afgelopen dinsdag debuteerde Mo Osman in het team van Snoei. De 23-jarige Syriër leverde begin september zijn contract in bij Vitesse en maakte de overstap naar Velsen-Zuid. In de wedstrijd tegen Jong AZ viel hij na twintig minuten in voor de geblesseerde Junior Toretta. Osman speelde tegen Jong AZ een uitstekende wedstrijd en mag nu tegen FC Den Bosch in de basis beginnen.

Video #170054

Niet bang voor Dennis Kaars 

Bij FC Den Bosch staat Dennis Kaars in de voorhoede, de Purmerender had vorig seizoen in de derde divisie met 40 goals een belangrijk aandeel in de promotie van De Dijk naar de tweede divisie. Kaars scoorde afgelopen vrijdag zijn eerste doelpunt voor Den Bosch in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen kampioenskandidaat NEC.

Video #170058

Mike Snoei kent de statistieken en de reputatie van Kaars die vorig seizoen een gemiddelde had van 1,18 doelpunt per wedstrijd, maar is niet bang voor de spits.

Video #170055

Telstar - FC Den Bosch begint vrijdagavond om 20.00 uur. De wedstrijd is live te volgen via NH Sport op NH Radio. Naast Telstar volgen we ook Sparta - AZ en Fortuna Sittard - FC Volendam.